winkel01Quinty Mode is een trendy damesmode zaak, sinds september 2005 zijn wij gevestigd in winkelcentrum Malden, Wij zijn de enige in het centrum die iedere maandag inkopen doen om het assortiment aan te vullen, Met Quinty Mode ontdek je wat bij jou past, Laat je iedere week inspireren door de nieuwste collecties.
Niet alle artikelen zullen in de webshop verschijnen, dus kom ook langs in de winkel en laat je verassen door ons assortiment.

Onze inkoop van kleine aantallen per artikel maakt het exclusief om iets bij ons te kopen, Merken zoals Brahms Paris, Moglie, Red Button, New Star, Ambika, Enjoy, etc. etc zitten in ons assortiment. De maten variëren van 36 (xs) tot 44 (xxl).

De tops, met veel kleuren en mooie prints, kun je makkelijk combineren met stoere broeken en rokken.Wij hanteren een lage prijsstelling waardoor het voor iedereen betaalbaar is om met de mode mee te gaan.

Tevens hebben wij diverse sieraden en schoenen in onze winkel. Kom eens langs en proef de relaxte sfeer van onze winkel, klantvriendelijkheid staat bij ons voorop. We helpen je graag om ervoor te zorgen dat jij jouw outfit bij Quinty Mode vindt die bij je past, Wij adviseren je namelijk graag op het gebied van mode en geven je eerlijk advies.

Vraag naar onze klantenkaart en spaar voor een geweldige korting, voor iedere €25,- die u besteed in onze winkel krijgt u een stempel, een volle kaart heeft een waarde van €25,- en is inleverbaar op uw volgende aankoop. Echter is een volle kaart niet inwisselbaar voor contant geld.

Helaas geven wij geen geld terug, hiervoor krijgt u een TEGOED bon, deze is een jaar geldig, dus met onze wekelijkse nieuwe aanvoer, zo weer inwisselbaar.